Beutener Staal advocaten, specialisten in Familierecht, Jeugdrecht, Strafrecht en Mediation.

Marjolein Beutener is gespecialiseerd in het strafrecht en Jeugdrecht. Zij is lid van de Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten (NVSA) en van de Vereniging van Nederlandse Jeugdrechtadvocaten (VNJA)

De specialisatie van Wilma Staal is Personen - en Familierecht en mediation. Zij is lid van de vereniging Familieadvocaten en scheidingmediators (vFAS) en is tevens geregistreerd Mediator (Mediators federatie Nederland (MfN))

Beutener Staal advocaten zijn twee zelfstandige advocatenkantoren, de eenmanszaak mr M.B.W.G. Beutener en de eenmanszaak mr W.A.J.M. Staal. Marjolein Beutener en Wilma Staal zijn zelfstandig optredende advocaten en werken ieder voor eigen rekening en risico. Zij delen kantoorfaciliteiten en werken samen door gebruik te maken van elkaars kennis en ervaring.

Marjolein Beutener en Wilma Staal onderscheiden zich door persoonlijke, klantgerichte aanpak. Zij werken oplossingsgericht en hanteren redelijke tarieven. Beutener/Staal advocaten, specialisten in Familierecht, Jeugdrecht, Strafrecht en Mediation.